diumenge, 23 de març del 2014

Marhuenda canvia les lleis de la reproducció! Amb el cromosoma X, ja n’hi ha prou!



Marhuenda canvia les lleis de la reproducció! Amb el cromosoma X, ja n’hi ha prou!

Hola feministes! Què fem amb en Paco Marhuenda, quan diu: “hay que enseñar a las mujeres a no quedar embarazadas”!!! Li comencem ensenyant el ma, me, mi, mo, mu...? És que no sap res o només sap el que vol!
  Però alguna cosa sí que la deu entendre perquè de l’edat de les seves tres filles, 21, 18 i 17 anys, podem deduir algunes cosetes. Que potser entre la primera i la segona filla, s’ho va prendre amb una més que justificada calma i, que entre la segona i la tercera, potser es va precipitar una miqueta, no? Tothom té les seves raons per organitzar-se com més li convingui, només faltaria! Però el cas sembla indicar que no va utilitzar la mateixa tècnica per als dos casos. I ara, jo em pregunto:  què li ha ensenyat a la seva muller (que ella no sàpiga), que fa 17 anys que no queda embarassada? Perquè estic convençuda, de la manera que pensa, que no ha tingut la gentilesa de fer-se cap vasectomia.
  Pensant en possibles ensenyances, se m’acuden algunes idees: que si li entra un desaprensiu per la finestra, el calmi amb lliçons de moralitat... que si li vingués una passió arravatadora amb un xicot més formós (que no costaria gens), només el convidés a cafè per no quedar embarassada...?
  Aquest individu tampoc es deu recordar de tot el munt d’adolescents, de famílies desestructurades que, amb poca formació, pocs recursos i sense recolzament familiar, moltes vegades amb una inconsciència total, després d’haver begut el que no caldria, tenen relacions i queden embarassades. A més, hi ha molts altres perfils, malauradament força llastimosos.
  A veure si li puc explicar bé i senzill: en tot embaràs hi prenen part una persona del gènere masculí i una del gènere femení. I tots dos en són responsables. I si s’han equivocat, la culpa va a mitges, no només de la dona. Si hagués dit que s’ha d’intentar reduir els embarassos no desitjats, ja no hauria quedat malament. Suposo que en va quedar expressament i amb ganes, per fastiguejar!
  Però, què podem esperar d’un home que, segons internet (però no ho he pogut contrastar, no fos cas que resultés veritat), en 23 anys d’estudiant va delatar 15.000 alumnes? I que va començar als 5 anys! Que no només delatava pels típics motius “ha copiat” o “ha parlat” sinó que ell tenia altres raons més insòlites:”ha pensat a classe” o “ha raonat a classe”... Vaja, un record guinness de la delació!
  Encara hi ha més cosetes! El 1997 va ser acusat de defensar Javier de la Rosa des de les pàgines de l’ABC. El 1999 va vendre un fons documental, de l’empresa on ell era el titular, a la Universitat Rey Juan Carlos per un valor de 18.5 milions de pessetes. I ell, entre el 1999 i el 2000, va rebre d’un centre d’aquesta universitat, 32 milions de pessetes. També va ser denunciat pel PSOE de Madrid, el 2001 per incompliment de la llei d’incompatibilitats. I suposo que, gràcies a aquest brillant currículum, i altres càrrecs, el 2008 va ser nomenat director del diari La Razón a nivell estatal. Ah! És que també és molt conegut pel seu anticatalanisme!
  Si us plau, feministes, expliqueu bé als vostres fills i filles que tenir una criatura és una responsabilitat molt gran que s’ha de compartir amb la parella. I que la dona no es queda embarassada tota sola o nedant a la piscina!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada