dissabte, 26 de desembre del 2015

Homes rics, fora del llit!




Creieu-me, dones que encara esteu buscant parella o marit! No us fixeu més en els rics, no són bon gènero. No surten bé. Oi que si aneu a comprar préssecs i els trobeu macats, els deixeu al caixó? Doncs per escollir parella, heu de descartar els rics perquè són defectuosos de sèrie. Creieu-me, entre un préssec macat i un home ric, no ho dubteu, a pel préssec!
  Un estudi elaborat per Gleeden.com  —una web líder de trobades extramatrimonials—, ha analitzat més de 6000 homes per comprovar si hi ha relació entre els ingressos i la infidelitat.
Amb uns ingressos superiors a 5.000 € al mes, el 88% estan convençuts que hi ha una relació directa entre el seu sou i les seves aventures (que poden ser desventures per a les seves parelles, o no!). Un 32% justifica les seves infidelitats. (Piiiip! Això ja no és correcte: no es pot justificar el que és incorrecte; tot i que sigui susceptible de ser comprès). Aquests creuen que hi tenen dret per l’estrès que sofreix en l’àmbit laboral. No dubto que el seu estrès sigui més gran que les piràmides d’Egipte però, ¿i l’estrès de les dones pop que necessiten més braços dels que tenen per atrapar totes les feines que han de fer en divuit hores (comptant que tinguin temps de dormir-ne sis)? A més, diuen que també els va bé per sortir de la rutina. Doncs que s’instal·lin un Dragon Khan o se’n vagin al menjador  de Sor Lucía...
Un 22% assegura que aprofita els viatges de feina per tenir relacions esporàdiques. Viatges que, aviat, ningú es creurà perquè ja tenen més mala fama que les beques Erasmus  (altrament dites orgasmus).
I ni la feina serà creïble perquè un 67% dels usuaris afirma que es connecta a la pàgina en horari laboral. I quin estrès!!!
La majoria dels entrevistats, amb la prepotència que els donen els diners, creuen que a les dones els atreu el seu poder adquisitiu. Serà que no tenen cap altre poder que llueixi més? I el 16% assegura que els cabassos d’euros que tenen els donen més confiança a l’hora de seduir. Imagineu-vos que heu quedat en un restaurant bonic, amb espelmes, tovalles de fil, música corprenedora dels sentits... i se us presenta un individu molt ben vestit, ensenyant marques cares a cada peça —per completar la confiança que no té en si mateix—, i que porta sota cada braç, com si fos un manelic, una cabassa d’euros. Oi que us faria vergonya? Doncs és el mateix, però dissimulant-ho amb uns Armani i unes Ray-Ban.
La pàgina web té l’encert d’oferir trobades adúlteres també per a les dones. Bona! Però, goig sense alegria! Us recordeu de quan a les discoteques només pagaven els nois i les noies entraven gratuïtament? Doncs no s’ha avançat ni mitja ungla. Va la pàgina i ens diu: gratuïta per a les dones! Com s’entén això? Que les dones tenim forma d’ham? Valem menys que un filferro?  Denigrant! Tanmateix,  hi ha quasi tres milions de persones inscrites a la pàgina. Quanta alegria!!!
I és que si la fidelitat no es un valor, ja no cotitza a la borsa.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada