dissabte, 2 de desembre del 2017

Menors de 18 anys, culpables de ser violades


Ningú que tingués el seny imprescindible per a la vida ordinària seria capaç d’insinuar tal barbaritat (d’aquelles que fan mal al cos i a l’ànima). Però al PP hi ha una dona que a més, incongruentment, ocupa el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat (que ja veureu que no entén ni el concepte), que té els dallonsis de fer-ho.
Veureu, la seva incompetència li ha permès publicar a la web del seu Ministeri un anunci amb la intenció de fer prevenció contra el mal ús de l’alcohol entre el jovent. Hi ha dues fotos, una amb un noi on ens diu: «su consumo continuado puede ocasionar daños físicos y genera conflictos familiares»; i una altra amb una noia, on l’explicació és ben diferent: «tras su consumo se constata un mayor número de relaciones sexuales sin protección o no consentidas»
És tan gros i greu que quasi no sé per on començar. Tanmateix, em surt a raig! A la noia, l’alcohol no li provoca lesions físiques perquè el seu organisme... potser és inferior? I jo, com puc endevinar què li ha passat pel cap a la persona incapaç, capaç d’escriure tan gran falta de coneixements elementals? I tot i ser tan gran disbarat, la persona que ha perdut el temps fent aquest anunci, encara s’hi abona més, perquè o bé la noia té relacions sexuals amb altres noies ( i per això els nois per més que beguin no tenen relacions sexuals), o bé, pobriques, són tan minvades de coneixement que només tenen relacions amb homes grans que passen del condó o les violen.
Què passa a Espanya? I als espanyols i espanyoles? No ho puc entendre.
La responsable màxima d’aquest anunci és Dolors Montserrat. I me’n dolc perquè és catalana. Però és més pepera que catalana. I un partit que s’afanya a encobrir escandalosos furts i morts sospitoses, també por permetre’s fer culpables de les violacions a les pròpies víctimes. Ja no poden encabir ni un gram més de vilesa. Fastigosa. La prepotència i la impunitat són males conselleres. I als ministeris d’Espanya, sembla que les sembrin.
Què ha de tenir al cap una ministra d’Igualtat, per no sentir pena de les noies violades? A mi, em sembla que com a mínim, bon cor, no.
I com sempre, l’estocada final: el cartell es va difondre per error. Com a una ministra se li pot colar un anunci en una web sense que se n’adoni? I és que, si en parléssim més, al final, la culpa també seria nostra per haver-lo llegit!
És un govern masclista i, com li fan dir al Rajoy en tants acudits: tanmateix, em segueixen votant.
I és que en un país on Albiols poden permetre nenes al carrer, sense adoctrinar, amb cartells de Puigdemont a la presó, es pot insultar les noies sense que passi res. Si us plau, noies víctimes, no us cregueu culpables i, quan tingueu edat, rumieu bé el vostre vot.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada