dissabte, 13 de gener del 2018

Cambrera amb un 95 de pit, com a mínim


No és la primera vegada que un titular com aquest, salta a la premsa. Aquest és del mes passat. Rubén Sánchez, portaveu de la FACUA (Federación de Asociaciones de Consumidores y Usuarios de Andalucía), una ONG que ara ja té seus arreu del país espanyol, va donar a conèixer aquesta notícia via Twuiter, amb el següent redactat: «Se busca camarera que enseñe las tetas y el culo para poner calientes a los clientes. Y que nadie multe a estos empresarios».
Ha fet bé, d’explicar-la tan clarament. Perquè hi ha gent, massa, perquè només que en quedés una sola, de persona, aquesta encara sobraria, que no ho acaben d’entendre.
El text de l’anunci és per denunciar l’empresari i per tancar-li temporalment el local. Diu així: «Camarera para Pub. En Aranjuez buscamos camarera fin semana. Chica entre 25 a 35 años. Alta en la SS. Debe de ser muy atractiva. Mínimo 95 de pecho. Vestir sexy tipo mini y escote. Solo camarera de pub sin otros servicios. Horario de 19.00 a 02.00. Salario de 40 a 50€ por día. Tipo de puesto temporal”.
En tan poques línies, quants disbarats! Jo entenc que per servir copes tant pot servir un cambrer o una cambrera. El que s’ha d’anunciar és la feina.
Amb trenta-sis anys es poden servir copes perfectament. I amb quaranta-cinc o cinquanta!
A més, es poden servir copes tot i no ser una bellesa. De fet, la majoria de fantàstiques cambreres que hi ha arreu tampoc són Shakires. Per què es necessita tant de pit per a aquesta feina? Ni que s’haguessin de portar les copes a la canalera!
I també em pregunto: per què no veiem mai un anunci de cambrer amb una determinada talla de penis? Doncs perquè no serviria per a res. Si fos útil per als propietaris dels bars, ja ho farien. Com fan amb les dones. Però les dones, tot i les mides, no es posen calentes als bars de copes. I els homes, segons diu el mateix Sánchez, sí. Quina pena em fan aquests tipus d’homes! Però existeixen, sinó no es publicarien aquests anuncis.
I també em pregunto: quin perfil moral han de tenir aquests individus? Baix, molt baix. No pot ser d’altra manera. Però tenen tot el dret a prendre copes. I el nivell moral del propietari d’aquest bar? Infinitament baixíssim! Deu tenir alguna filla?
Un altre detallet: per què especifica «sin otros servicios”? Se suposa que, quan es demanen aquestes talles, les dones han de fer feina complementària?. Per què, sinó ho especifica? Ja ens entenem, oi?
I és que la dignitat cal mantenir-la a dins i a fora de casa. Tant si t’espien, com si no et veuen. Perquè és un bé de l’ànima que proporciona felicitat. Cas de menystenir-la, es pot acabar com el govern espanyol: sense!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada